Namnskyltar, räddningen i nöden!

Häromdagen så började jag mitt nya jobb på en fabrik. Ni vet hur det är när man börjar ett nytt jobb. I min produktionslinje så är det cirka 60 anställda och man ska lära känna allihopa, med eller emot sin vilja. Oavsett vilket så kan jag tacka de övre makterna att det finns namnskyltar på jobbet.

När man tänker på det blir det logiskt

 

Det jag blev mest förundrad över är hur bekräftad man faktiskt kände sig av att bära namnskylt. Det blir som att man visar upp sig själv mycket mer professionellt trots att man jobbar på ett fabriksgolv. Dessutom så har jag de senaste dagarna hört folk tilltala mig vid namn vilket såklart är kul. Annars blir det lätt att man blir en i mängden och bara faller bort. Att företaget erbjuder namnskyltar blir ganska logiskt då anställda kommer och går. När dessa förändringar sker på en vardaglig bas så kan det leda till att folk känner sig komfortabla då de inte vet varandras namn. Med namnskyltar blir det nu istället mycket lättare för både mig som är ny och de som har varit anställda under en längre tid att komma ihåg varandra.

Intressant kafferast med chefen

 

Jag märkte ganska snabbt att chefen inte var något stort Tokio Hotel-fan när vi samtalades vid på riktigt under min första rast. Det var då som jag istället valde att lyfta fram infallsvinkeln kring det här med namnskyltar. Han höll med om att det var ganska intressant hur stor skillnad namnskyltar faktiskt gjorde, och att det var som ett hjälpmedel för honom då han var dålig på att komma ihåg namn. Jag passade på att fråga vart han köpte sina namnskyltar, och han förklarade att han hade beställt dom på quickbuttons.se. Så skulle ni Tokio hotel-fans där ute vilja synas ordentligt på nästkommande konsert, alternativt ni som inte gillar Tokio hotel skulle vilja exponera er på ett kraftfullt sätt, tveka inte att beställa namnskyltar. Det gör skillnad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *