Städservice kräver research

Städservice borås

Med två små barn och en hund är det något som har slagit mig det senaste året, nämligen att livet numera går ut på att jobba, hämta barn, lämna barn, laga mat – och städa. Tyvärr är det svårt att hitta tiden till att faktiskt lägga värdefull tid på det viktigaste jag har, mina barn. Så för att försöka frigöra tid har vi beslutat oss för att köpa städservice i fortsättningen.

RUT-avdraget har halverats vid nyår så för ensamstående kanske det här är ett problem, men för oss som faktiskt är två heltidsarbetande så är det inte ett problem, det blir helt enkelt mycket städning för dessa pengar. Att hitta städservice i Borås var inte heller särskilt svårt, det finns gott om företag som erbjuder städning. Snarare var det svårt att välja ut bara ett företag bland alla.

Något som jag tycker är viktigt är att faktiskt ta in offerter på städservice från flera företag och att inte bara ta första bästa. Min erfarenhet är att det tyvärr finns många lycksökare här och vi fick ganska snabbt sortera bort ett par företag på grund av att de inte kunde lämna referenser eller att de inte kunde garantera exakt vad som skulle ingå i tjänsten.

Så att köpa städservice i Borås blev ganska enkelt när vi ändå tog oss tid att titta igenom offerterna. Det finns trots allt några riktigt bra städföretag i Borås och det vi fastnade för var ett som var väl utbrett över hela västra Sverige, som kändes trovärdiga och som kunde specificera vad som faktiskt skulle ingå i tjänsten städservice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *